HTML

Így látom én Rúzsa Magdit

Linkblog

Megvan!

2005.11.02. 00:00 tv2qtya

Sőt, el sem veszett.

Hú, basszus! Ma volt a tévében a második szereplőválogatás. És ma szerepelt Magdi is.
Egész pontosan Rúzsa Magdolna, aki Kishegyesről érkezett, és szülészeti-nőgyógyászati nővérke a tanult szakmája. Ezek szerint tényleg az ő nyomára bukkantam a lapokban, hisza név stimmel!
Van valaki, aki nem látta? Mert akkor az nem tudja, mit veszített. Eszméletlen jó volt, nem véletlen cikkeztek már előre is róla. Tényleg elbűvölte az egész zsűrit. Nyilván a közönséget is. De hogy engem totálisan, az tuti. Presser csak nézett meghatottan, Pély és Novák meg örjöngtek, mint egy valódi, kökemény rock koncerten. Magdi az ACDC Highway to Hell című számával kezdett, ami maga volt a jóleső borzongás! Egy kedves, aranyos, kinézetre törékeny lány, de olyan hangok jöttek ki a torkán, hogy azt el sem hiszem! Utána folytatta egy líraibb számmal, feltehetően saját szerzemény lehet. Na az is gyönyörű! El is hiszem, hogy Pély komolyan gondolta, mikor kijelentette: van egy döntős versenyző! Nagyon csalódott lettem volna, ha ezek után nem juttatták volna tovább az elődöntőbe. De a reakciók alapján ez elő sem fordulhatott. A meghallgatás után Bakáts felállt a helyéről, és Magdit egészen az ajtóig kísérte, majd meghajlások közepette kinyitotta előtte az ajtót, hódolata jeléül. Azt hiszem, én minimum ölben vittem volna ki! Vagy ezüst tálcán! Ennek a lánynak nem csak az elődöntőkben, de a döntőkben is ott a helye!
Persze voltak ebben a részben is igéretes emberkék. Most igazából kettőt emelnék ki: Szente Szabolcs és Varga István. Nem azt mondom, hogy döntőre esélyesek, de a sok kutyaütő jelentkező között üde színfoltot biztosítottak.
Felmerült a gondolat: Írok a TV2-nek, hogy Magdi szerepeljen az összes selejtezőben, és utána vegyen részt az összes elődöntőn is! Akarom még hallani!
(A felvételt tuti meg kell szerezzem!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruzsamagdus.blog.hu/api/trackback/id/tr85292422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása