HTML

Így látom én Rúzsa Magdit

Linkblog

Örjöngő sajtó

2005.11.04. 00:00 tv2qtya

Ezek totál becsavartak! Persze, nem is csodálom.

Most, hogy már lement a második szereplőválogatás felvétele, a bulvár sajtó megint bezsongott! Egymást túllicitálva éltetik a versenyt, és persze minden lap azzal a lánnyal van elfoglalva, aki megríkatta Presser Gábort. És ez a lány nem más, mint Rúzsa Magdolna.
Eddig csak kíváncsi voltam Magdira, hisz olyan hírverést kapott már előre. Most már azt kell mondanom, az egész versenyben ő a kedvencem! Nem érdekel, hogy kik fognak még felbukkanni. Amíg csak a műsorban van, érte fogok szorítani, neki fogok drukkolni! Remélem, sokáig látható lesz, sok szép dalt hallhatok még tőle!
Ja! És a tv2 blogos oldalán is elkezdtem vezetni egy naplót Magdiról. A róla szóló cikkeket és információkat fogom ott gyűjteni, hogy mindenki megismerhesse ezt a csodás lányt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruzsamagdus.blog.hu/api/trackback/id/tr48292434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása